Natrag

Klub zdravlja

Dragi korisnici naših proizvoda, poštovani članovi, dobro došli u Dietpharm Klub zdravlja!

S Vama smo već 30 godina! Stoljetna iskustva i znanja o prirodnim tvarima s korisnim učinkom na zdravlje svakodnevno nadopunjujemo novim znanstvenim spoznajama iz područja farmacije, nutricionizma i medicine. Stvaramo nove proizvode kao odraz pravovremene brige za zdravlje: posebno formulirane vitaminske i mineralne pripravke, dodatke prehrani s biljnim ekstraktima te brojnim drugim tvarima prirodnog podrijetla. Stalnim usavršavanjem nastojimo razviti inovativne, još kvalitetnije proizvode kao djelotvoran odgovor na potrebe današnjice.

Centravit® Energy, Magnezij 375, Flexan, Kalcij citrat + D, Bio C-500®..., samo su neki od naših proizvoda koje smo proizveli po pažljivo odabranim recepturama i najsuvremenijim tehnološkim pristupom s jedinstvenim ciljem zaštite i unaprjeđenja Vašeg zdravlja! Sigurni smo da ste prepoznali našu vrijednost i kvalitetu i da je bar jedan ili više Dietpharmovih proizvoda dio Vaše kućne ljekarne. No, otišli smo i korak dalje...

U želji da svima Vama koji ste prepoznali vrijednosti vlastitog zdravlja i potrebne brige za njegovo očuvanje, učinimo dostupnim naše znanje, iskustvo i najnovije stručne informacije, osnovali smo Dietpharm Klub zdravlja. Pomoću niza aktivnosti želimo što uspješnije ostvariti zajednički cilj - cjelovit pristup zaštiti i unaprjeđenju zdravlja. Uvijek smo otvoreni za Vaše komentare, prijedloge, pohvale, ali i kritike, jer upravo na stalnoj razmjeni mišljenja i iskustva možemo biti još bolji.

Što je to Dietpharm Klub zdravlja (DKZ)?

DKZ je namijenjen Vama, vjernim korisnicima naših proizvoda, ali i svima onima koji žele preuzeti aktivnu ulogu u brizi za svoje zdravlje. DKZ podupire odgovoran i savjestan način života, pruža pomoć u očuvanju i unaprjeđenju zdravlja, podučava o zdravim životnim navikama, pravilnoj prehrani, regulaciji tjelesne težine, rizičnim čimbenicima i stresu. Izuzetno nam je vrijedan direktan kontakt s Vama, jer sva Vaša pitanja i sugestije shvaćamo kao putokaz za daljnji rad.


Zaštita privatnosti pitajte nas