Pregled proizvoda po abecedi:

Pregled prema vitaminima i mineralima:

 

Upišite pojam koji Vas zanima kako biste pronašli željeni proizvod:

 
Prolistajte stranice Dietpharmovog časopisa "Prevencijom do zdravlja"

Muški i ženski problemi
Povećanje prostate, bolesti dojke, neplodnostproizvodi /..

Dietpharm Vam s ponosom nudi paletu od čak 82 proizvoda koji su rezultat pažljivo odabrane sirovine, visoko razvijene tehnologije i najviših standarda usklađenih s najstrožim europskim i svjetskim zahtjevima. Prilikom oblikovanja svakog preparata posebna se pozornost poklanja odabiru i testiranju sirovine. Svojim imenom i ugledom, ali i stalnom laboratorijskom kontrolom, jamčimo vrhunsku kakvoću, sastav, čistoću i organsko porijeklo sirovina.

Za razliku od drugih, posebice američkih proizvođača, naši proizvodi ne sadrže genetski modificirane sastojke i u potpunosti slijede strogu europsku i hrvatsku regulativu. Zato je svaki od naših proizvoda skladan spoj tradicije i najsuvremenijeg znanja, dobiven na temelju iskustva i rezultata znanstvenih istraživanja s područja prirodnih metoda liječenja, medicine, farmacije i nutricionizma. Gotov proizvod se analizira prema strogim standardima: u za to ovlaštenim inststucijama potvrđuje se i kontrolira sastav, stabilnost i mikrobiološka čistoća, a svaki proizvod ima opsežnu analitičku i proizvodnu dokumentaciju.
Naši proizvodi nisu najjeftiniji, jer nam je kvaliteta na prvom mjestu. No, unatoč tome, mnogi od njih godinama su najprodavaniji, jer ste Vi prepoznali tu kvalitetu. Ne nudimo Vam univerzalna rješenja – svoje proizvode prilagodili smo specifičnim potrebama, prehrambenim navikama i načinu života ljudi ovog podneblja – dakle Vama.
 
Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, molimo da se obratite našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili
na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.
Ove web stranice sadrže informacije i savjete o zdravom načinu života, kojima Vas želimo potaknuti da budete aktivniji u očuvanju i unapređenju vlastitog zdravlja.

Informacije o brojnim zdravstvenim poremečajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika.
© Fidifarm d.o.o. Sva prava pridržana. Fidifarm je dio Atlantic Grupe